søndag den 21. september 2008

Et knallert mareridt

Det er en sorgens stund. Det kan ingen være uenige i. Fra vores trygge favn er to maskiner blevet revet bort og med et er knallertidyllens uskyld krakkeleret for en stund. Fredag nat blev Thomas og Jonas' Kreidlere fravristet dem.


De sørgelige rester efter tragedien

Da Jonas "Præsi" Lysgaard blev adspurgt på aftenen for misædernes udåd var hans umiddelbare reaktion:

"Fuckin' monkeylorte crackheads - de skulle fandme tvinges til at køre dødsdrom på en punkteret Yamaha Yog," føg det fra den halvhøje.

Men vores klart flammende og næsten ukuelige mandslinge-leder fandt lyset i selv den svære stund:

"Når vi lige har fået det ordnet med forsikringen, så skal man skal nok bare tænke på det som om vi har solgt dem. Ja, og så er det her jo bare en gudsgiven lejlighed til at støvsuge Ebay for de fedeste maskiner," udtalte en dog stadig bevæget Præsi.


Det sidste billede taget af Thomas Kreidler. En stolt ejer har lige fjernet instrumenterne for at give maskinen et mere råt look.

Randis opvågnen til dåd
Thomas skal have gjort Randi (Velo'en) gadeklar igen og endnu engang skal Nordvests asfalt prydes af 38 kubiks orange stilsikkerhed. Hr. Johansen var ej heller så køn i sit valg af ord, da han skulle kommentere på missæren:

"ARRRGGHHHHH - fuck shittin' lorte bæ-hoveder," lød det fra Solex-piloten.

Fra skribenten skal der lyde et opråb til alle Teufels:

"Det har været gribende at se hvor mange der er kommet med trøstende ord til vores to venner i nød. Men jeg håber at folk fortsat vil bakke op om de to og tilbyde dem en skulder og en bajer".

Fahgettaboutit
Selvom støvet knapt har lagt sig, så er der et lille og trælst budskab, der lige må ud omkring vores låse - T-Hansen-låse er bare for nemme at bryde op desværre. Der er allerede blevet researchet på alternativer og blandt knallert- og cykeltyve findes der en ting man frygter mere end andet: "Kryptonite New York Fahgettaboutit". I øjeblikket leder vi efter et sted, hvor de kan købes til en god pris.


Kryptonite New York Fahgettaboutit

6 kommentarer:

Thomas´ sagde ...

Død og natlig gråd.

Fik lavet min forsikring lige inden turen. Så det er alle pengene lige i skraldespanden, og jeg har ikke råd til en ny.

Det er en ond og grusom verden, og humøret daler hurtigere end vinter mørket sænker sig. SNot og pis

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARK

Thomas´ sagde ...

få for guds skyld kasko på alle knallerter...

Admin sagde ...

Livet er ikke det samme uden en knallert, alle farer forbi en og glæder sig over solen, mens vi, de bestjålne, kun ser betongrå kaos og tiden der langsomt rinder ud.

Olle sagde ...

Jeg kan kun forsøge at forstille mig hvordan det må være.

Må knallerttyvenes kærester forlade dem, deres øjne svigte og deres potens fordufte.

Søren la Cour sagde ...

Endelig ser jeg noget gribende fra din hånd igen, olle. Meget fint skrevet og mere sørgelig end sidste afsnit af the long way around!
Der er måske skruen på dtu onsdag/torsdag eller fredag!

Ole Buch Rahbek sagde ...

NOOOOOOOOOOOOOOOO!!! :(