onsdag den 14. januar 2009

Skrue skrue, pynte pynte

Tirsdag aften blev der skruet og pyntet i værkstedet til den store guldmedalje!


Aftenen startede hæsligt for La Cour, som var tvunget til at tage en ydmygende tur med det offentlige for at komme ud i værkstedet. Fy for den lede!










Så gik det straks bedre, da han nåede frem og kunne starte på dagens dont. Der skulle hives dæk af gamle hjul og puttes over på de nymalede stjernehjul.












Så mangler der bare en sølle motor, før der igen kan komme skrald i skraldespanden.



Kedde skulle fylde ny olie på javaen, og lave sjove ansigter til kameraet. Det fik han uden problemer hele den lange aften til at gå med. Javaen havde efterfølgende lidt problemer med en løs støttefod, som dog bevirkede at Kedde havde en flot regn af gnister bag sig på turen hjem.




Gnister var der nok af, da Jonas leverede aftenens højdepunkt. Der skulle laves en rund metal-dims, som blogskribenten ikke har den fjerneste idé om hvad skulle bruges til. Sikkerheden var selvfølgelig sikret med både hjelm og briller.


Til sidst blev der pyntet op, og hvem har brug for lysekroner, når man har ubrugte knallerter og knallertdele, som selvsagt er meget smukkere. Hummel Puchen blev bugseret op ved siden af Cadyen...















...og det overskydende Kreidler Flott-stel blev hængt op ved siden af spejlkuglen, mens aftenens special guest, Boble Søren, fulgte benovet med på sidelinjen.


Ingen kommentarer: