onsdag den 18. marts 2009

Butjading

An offer you can't refuse. Det kunne der ligeså godt have stået på ebay.de
To stel med forgafler, hjul og skærme. Hvem står ikke altid og mangler det? Specielt når prisen var på dejligt runde 60 ævro, ja så måtte man jo slå til!
Efter et have kigget på Danmarks fornemste forsvarsværk, Dannevirke, satte jeg kursen østpå. Wesermarsken skulle udforskes, en fed oplevelse. Selvom man havde kørt i små 4 timer og ca. 350 km var det som et lille smut ud til Højer, fladt land så langt øjet rakte. Og et kæmpelangt dige til at ødelægge udsigten over vandet!
Her blev jeg så endeligt forenet med mine nye knallertdele, med fint overfladerust, men masser af potentiale. Der er nu grobund for at få gang i en ekstra maskine og masser af udskiftningsdele til Emanuela!
Endvidere kan jeg fortælle at hvis man gider bruge tiden og har tålmodighed til at køre som lastbilchauffør så er der ikke så langt til fjernere dele af Tyskland. Benzinmåleren viste at det kun koster en halv tank til Butjadingen fra grænsen! Og minsandten om man ikke klarede sig tilbage for det samme!
Så drenge, husk Præsis ord: "Køb, køb, køb!!!"

3 kommentarer:

Olle sagde ...

Arh - hvor er det fantastisk at høre sådan en beretning om et af hverdagens små eventyr ude i det blå.

Tillyke med bunken af stumper, må overfladerusten være harmløs og det hele bekomme dig vel.

Thomas´ sagde ...

Jeg beundrer dig dybt bjarke! Var det mortens nye vidunder der gjorde at du skulle investerer lidt i kampen om pladsen som indehaver af klubbens Stylestar moped?

Bjarke Hem Strand sagde ...

næ, det var sådan set bare for at få ekstra reservedele...udover reservedele får jeg forhåbentligt en ekstra maskine ud at køre! Så har jeg en låner når i kommer på besøg!