onsdag den 1. april 2009

Hedens hovedstad

Teufelskerle var i weekenden på den traditionelle tur til stumpemarked for at få gemmerne fyldt op med alskens ruste sager.

Visse ting hører med til stumpetur. Kun lidt brugte dæk, massive tømmermænd og plasticposer med stumper til maskiner man måske har, nok snart får eller aldrig kommer i nærheden af.

Desuden skal der jo god solid kost indenbords. Martin viser her hvordan man sikrer at pølsemixen ikke tørrer ud inden fede-LaCour har skovlet sagerne ind

Tusindsårs Falken i skrigende Isbjørne Lakering var igen at finde på Stumpemarked. På trods af at denne maskine har hjemsøgt hallerne i de sidste 10 års tid blev den denne gang solgt. Olle forsøgte at få et billede af maskinen og den pimpede barnevogn som den fulgtes med, men ejerkvinden af begge dele ville ikke være med på noget fotografi. Sært, når man nu ellers har fin stil...

På vej hjem blev der tid til en cola, is, chips mix så der kunne varmes op til aftenens Grossen Preis von Aarhus Unipark 50CC TT. Genial weekend. Godt der kun er et halvt år til næste gang!

2 kommentarer:

Skriblerier sagde ...

Alt den knallert-snak.
I glemmer det vigtigste: Hvem er single og hvem er ikke? ;o)

Olle sagde ...

Det må være op til vores single-ambassadør, Thomas, at udtale sig om. Jeg ved han fører et skarpt regnskab med Teufelskerle på kærlighedsfronten. Læs bl.a. om hans indsats på området her:

http://teufelskerle.blogspot.com/2009/01/teufelskerle-en-succes-hos-damerne.html