tirsdag den 28. april 2009

Running in the family

Når man er så heldig at have en 10 år yngre søster der stadig kan påstå at være i den primære knallertalder, er der kun et at gøre, der skal skrues en Florett og en læderjakke sammen til søs. Nu har vi jo efterhånden støvsuget det bedste af landet for fine knallerter, men der dukkede en op på østfyn hvor en flink Flemming havde en cremefarvet TM'er fra 1968 (magen til min huggede) stående med klistermærker fra Bogense Knallertværksted og det hele. Drendo stillede endnu engang Van Damme mobilen til rådighed og LaCour og jeg fes mod broen.

Der er kun en kanal der kan holde liv i raske knallertrejsende: P4, med en altid stilsikker Mylle bag roret. ElDorado bød denne aften på både Tommy Steele og DJ Ötzi. Pure Class!

Der skulle dog også brændsel på rugbrødsmotoren og et stop på Bjæverskov Infoteria bød på namnam Bøf Sanwich og klassisk Americana på væggene. Yesss....

Ligenoget for klubben! Hvor mange liter DVW mon der kan være i sådan en?

LaCour, der som del af årets 2. bedste servicecrew har noget at leve op til, tog sig kærligt af Van Damme Mobilen og der blev både samlet skrald indendøre og tanket sprinklervæske

På fyn mødte vi endeligt Flemming og fik et kig i hans kæmpe værksted. Kreidleren ser fin ud med original lak på skærme, tank og lygte. Desuden var der en halv ekstra maskine med, så der burde være mere end nok.

Flemming vidste sig at være noget af en knallertentusiast. Her ser vi det seneste Projekt en SCO sport. Den er satme cool og der er både Chromtank og caferacer sæde. Habba habba!

Flemming viser stolt frem

1½ Kreidler passer fint ind bag i Van Damme Mobilen. Fine sager!

Flemming hev os efter læsningen med ind i skattekammeret. mindst 20 knallerter havde han fået restaureret og de stod smukt side om side og ventede på en køretur

Der var bl.a. en perfekt Puch VZ. Satme fæje!

Der gemte sig også en fin Puch MS'er

Vel hjemme i Køffe blev sagerne samlet igen. Maskinen bliver hentet d. 17, så der er noget at se til! Yehaa!

2 kommentarer:

Thomas´ sagde ...

Hun bliver sgu et styk foxi lady på den kværn... Ved ikke om det kun er godt. Drengene kommer til at halse efter hende og teufelskerles knoer er langt langt væk.

Søren sagde ...

Det ser sgu godt ud:)

Har du nogle kontakt info på ham Flemming? Ville gerne lige kigge derud en dag.

Thumbs up!
Søren