onsdag den 22. april 2009

Thomas 4 gear'et!

Turen gik her i eftermiddag mod nordsjælland hvor Drendo's makker Thomas havde fundet teenagedrømmen i dybrød metallic: Selveste Yamaha 4 gear! Maskinen kunne næsten starte, hvilket er langt over standarden for knallertkøb, så der var ikke andet at gøre end at hoste op og gøre sit livs handel. Tillykke til Thomas!


Efter at brødrene Dick und Doff havde gaflet Thomas' knaster blev maskineriet pakket indeborde og turen gik hjemad med en storsmilende Thomas.

Efter at samlingen af vel-patinerede Kreidlere og Hercules'er er vokset støt er dette her et seriøst Blast From the Past. Gotiske bogstaver, grove crossdæk og andet T-hansen lir gør maskien mega-pimp og som snydt ud af næsen på en 16-årig.

Som ved enhver anden nyrenoveret maskine er der et par småting der skal påplads. FS1'eren kan f. eks. kun køre når den er lænet til højre! En hurtig opringning til Æ godfather of Yamaha 4 gear Kenny æ Mann gjorde dog klart at det er småting...bare lige fiks-fiks også kører den.


Thomas gik hurtigt igang med en af de største glæder ved knallert-ejerskabet, den konstante kamp mod den lurende rust. Auspuff'en blev fin og ny skal den for alvor ses igennem, monstro Mikael snart kommer på værkstedet med hans fine FS1'er?

5 kommentarer:

Thomas´ sagde ...

Sådan Thomas! Jeg har længe haft en drøm om 4gears svinet og maltezer korset

Æ Musigger sagde ...

Sejt. Glæder mig til at prøve en tur på den :o)

Olle sagde ...

Nice one there - velkommen i værkstedet!

Søren la Cour sagde ...

uh la la - den ser endda hurtig ud på stillbilleder.

4gear sagde ...

Af hjertet tak. Det er en drøm der går i opfyldelse. En drøm jeg har haft siden... sidste lørdag. Glæder mig til at vise hende frem og til lære håndtere sådan en skønhed. Jeg mener, hvis der er nogen der skal rode med min Skat's ædlere dele, så må det være mig!