tirsdag den 12. maj 2009

Fra Skrot til Slot!

Ovenpå weekendens strabadser i Skipperhytten og hos den Glade enke (billeder er forhåbentligt på vej...Anis!) blev det tid til at fa samlet den nye maskine til lillesøster. Det nylakerede stel matcher ikke originalfarven perfekt, men det er der jo ingen der ser ved 200 km/t. Det er en god fornemmelse at samle sagerne helt fra bunden så man ved at det hele er i orden og der ikke gemmer sig uventede overraskelser rundt omkring.

Kreidleren er et underligt samlesæt. For at få hjul på skal der støddæmpere på, for at få støddæmpere på skal der sæde på og for at få sæde på skal der tank på, så der blev samlet en hel del før den kunne komme ned på egne hjul.


Desværre var den forgaffel der fulgte med bøjet så det var ned i kassen og finde de gode sager frem, hvilket dybest set var dagens historie. Alle de gode stumper kom endeligt frem fra de mange kasser og blev brugt til noget. Projektet med at få bygget en rød RS'er er helt sikkert sat godt i stå for nu, men skidt pyt det er vigtigere at søs kommer ud og drøne i det gode vejr. Ny skal der snart motor på og om guderne vil bliver der tur til en prøvekørsel inden maskineriet skal til sønderjylland.

3 kommentarer:

Bjarke Hem Strand sagde ...

Det ser sku godt ud! Mange tak for en fed weekend!!! Jeg betaler af på den ved at være syg, but it's worth it!

Onkel S sagde ...

go' kreidler stil. flere projekter!

Unknown sagde ...

hold da op hvor ser det godt ud. Kan fortælle at "Søs" glæder sig rigtig meget.
kh
Senior