mandag den 4. maj 2009

Three Amigos!

Efter lang tids fremragende knallertvejr, med masser af ture ud i det blå, bød søndag på kulde og regnvejr. Det gav dog tid til lidt kærkommen pleje af den altafgørende læderjakke. Det er vigtigt at være lidt god ved læderet fra tid til anden, da de både holder en præsentabel i knallertkredse og sikrer 100% beskyttelse i tilfælde af kørefejl og følgende styrt (Lacour!). Der blev indkøbt narvsværte og Wroomsoms madamse kom med gode råd til hvordan læderet bedst holdes i tip-top form.


Læder-panelet er her igang med den første fase af læderplejen. Skidt og fedt fjernes nøjsomt med rigelige mængder acetone. Dette efterlader også læderporene åbne og klar til næste trin. Som man kan se giver Acetone dampe et lettere manisk udtryk hos enkelte.

Derefter står den på på indfarvning med sort sprit-baseret narv-sværte i lange baner. Det er vigtigt at man ikke får det på fingrene da det virker lige godt på menneske og ko-læder. Det gik ikke så godt. Lacour har her skaffet sig en sort hånd den næste måneds tid.

Tilsidst rundes det af med en indsmøring i Søren Vagn Jensen's læderfedt. Jakken er nu vand, olie og skudtæt og skinner så smukt indtil den første tur i gruset.

Ingen kommentarer: