mandag den 8. juni 2009

Moped Berlinale 2009

Her i weekenden blev det endeligt tid til at hente Malthes fine fine Jawa Pionyr 21 Sport i Berlin. Anis og hans flinke ven Emil skulle derned for at tage billeder af Bordtennis alko'er og vi var alle enige om at 5 mand + baggage + en knallert sagtens kan finde et komfortabelt hvile i en Mondeo....

Efter den første aftens gedigne omgang socialisering med den berlinske bordtennis undergrund fandt vi ud til Ludek i PrinzLauerbær. Nede i kælderen stod den flotte Jawa i svensker farver og uden de store rust angreb.

For at få vidunderet til at passe, skulle der lige hives lidt ting af den, som f.eks. forhjul, karosse, lygter, styr, baghjul, skræme, fartvindsdeflektor (hvilket man i sandhed har brug for på denne sports-maskine)baghjul og lidt andre sager.

Malthe kom hurtigt i svving med at demontere maskineriet, og fik et en hurtig introduktion til skruen med massive tømmermænd
Styret skulle af, men det havde efter over 30 år sat sig en smule fast.
Til sidst lykkedes det dog og maskinen var godt og grundigt i stumper og stykker

Baddabimbaddabum og et styks Jawa er i bagagen. Så skal den bare samles igen!

Berlin er fyldt til randen med fede maskiner! Her en af de eftertragtede JAWA Mustang. Udtrykket i Lacours øjne er er så sandeligt "når du bare må eje", som den hedengange yehaa-økonomi lærte os.

Tumper var der også masser af, her en der har glemt at sætte tun på sin Sæbekasse-knallert
Vi præsidenter imellem er der mange fællestræk, en af dem er den legendariske "hawaiian Nosepick"
Også de kulinariske oplevelser var gigantiske. Her nyder Malthe lidt ærtesuppe i skyggen af min Curry Wurst. Namme namme! Berlin Rocks. Vi må snart se at få købt en knallert mere dernede!

Ingen kommentarer: