mandag den 6. juli 2009

Præsi trækker fra i druk-konkurrence

Fart og snaps hver dag. At det motto holdes i hævd vidner den første øl-opgørelse fra Teufelsbaren tydeligt om. I sin korte levetid er flere end 250 øl blevet hældt inden bords i og omkring den fine tiki-bar, viser en sammentælling, som barens kasserer har foretaget. Og da tallet kun inkluderer øl, som er købt på klods, er det reelle tal sandsynligvis meget højere.
"Meget imponerende. Men jeg er ikke overrasket. Der er jo mestendels tale om folk fra det sønderjyske, og på de kanter er man ikke karrig med de våde sager," lyder det fra kassereren, 'Æ Musikker'.



Ikke alle bandens medlemmer får dog ros med på vejen over indsatsen i baren.
"Uden at nævne navne kan jeg afsløre, at der er tre personer, som kun har sat en enkelt streg på øl-listen. Hvis det kan ses som et udtryk for manglende tørst, vil jeg sige, at de må se at komme op på knallerten," konstaterer kassereren, der dog understreger, at der naturligvis kan være tale om, at de pågældende medlemmer foretrækker kontanter.
"Det skulle ikke være første gang, at bandemedlemmer benytter den strategi," gisner kassereren.

Nummer ét i krøller, reservedele - og druk
Det er dog ikke alle teufelskerle, der tilsyneladende har tabt tørsten. Opgørelsen viser således også, at indtil flere af knallertbandens medlemmer for længst har rundet en bar-regning på over en kasse øl. Alene i front ligger en mand, for hvem førstepladser - f.eks. målt i mængden af reservedele, adskilte motorcykler eller krøller - ikke hører til sjældenhederne, nemlig præsi. Med hele 37 streger på øl-listen placerer han sig hele 10 øl foran opgørelsens delte andenplads, Olle og Malthe med hver 27 streger.
Selv var vinderen beskeden, da nyheden om den suveræne førsteplads nåede ham i garagen forleden:
"Jeg tror, at det skyldes, at jeg står øverst på listen. Måske vi skal lave om på rækkefølgen. Eller måske er det noget med, at folk råber 'bare skriv den på præsi,' når de bliver fulde," vurderede præsi, der nu kan se frem til en regning på 185 kr.
I weekenden beviste han dog, at førstepladsen nok ikke kun skyldes listestruktur eller tillagt gavmildhed. Bare spørg bivuak og briller, der begge blev væk, den våde kasket, bænken, der var drilsk, eller strandsand og badevandet ved Gilleleje.

Ingen kommentarer: