onsdag den 28. oktober 2009

KillerKreidler

Det går rigtigt godt med at få samlet den røde Kreidler og for at det ikke skal være løgn er jeg endelig ved at løbe tør for ting der kan laves. Forude venter stumpemarked og de sidste sager, bl.a. en meget fin cylinder fra Kreidler Lars der gerne skulle få det hele på skinnerne.

Det har været lidt en kamp med tanken. Over mangt en drukaften blev den pudset og slebet for at få de mange mange små ridser væk som den forrige klytmaler havde efterladt. Resultatet er dog blev fint. Farven er fantastisk ogefter 2-3 bøtter lak burde den kunne klare sig igennem vinteren.

Jeg har byttet mig til et sæt kædekasser med Martin og de er sådan set fine, men dog noget trætte og "grå" i plastikken. Så er det godt at Kenny Æ mann har fortalt en at dengang han arbejdede som traktormekanikerlærling spiffede de plastikken op med en varmepistol.

Overfladen smeltes ved sagte ild og plastikken bliver rød, smidig og fin. Desuden fik jeg nittet en plade bagpå, så kædekassen ikke længere bliver ædt af dækket.

Før sagerne kunne samles skulle der dog lige svejses lidt på stellet, surt når man nu havde malet det et par gange, men vi skulle lige have gang i svejseapparatet. Her er Smedolai godt igang med at lære hvordan man svejser uden hjelm (Kommer den snart tilbage Dres?)


Tanken fik Florett mærker og knægummi på og det hele kunne samles

Der skulle også ombetrækkes sæde, hvilket gik overraskende godt. Både alulister og det lille Denfeld skilt bagpå kunne reddes og sættes på

Nu mangler vi bare noget pjæf i motoren. 18mm Karbu er på plads, vild og voldsom cylinder er lige om hjørnet!

1 kommentar:

Unknown sagde ...

Hej
Den er jo virkelig flot. Skam at du ikke fik cylinderen med hjem fra Herning
Hilsen senior.