mandag den 23. november 2009

Postkort fra Berlin

Det glade forskerliv kaster masser af goder af sig, herunder en masse rejser rundt til eksotiske egne af verden hvor qlt er 100% anderledes og nyt. Denne weekend var det ab til Berlin, hvor der er knallerter i overflod.


Simson Schwalbe dominerer totalt gadebilledet dernede. De drøner afsted og holder bukserne så praktisk tørre. I det Vesterbro-agtige PrenzLauer berg er de perfekte erstatniger for hippe Vespa'er


Her er det oplagte upgrade til Anis' Schwalbe, en fin fin barnesadel, hvor junior kan sidde trygt og godt, men verden farer afsted.


Jeg stødte også på en af de meget fine Simson Sperber, fæje fæje! I baggrunden ses kæresten der så småt er træt af at vente på at jeg forsøger at snuppe en karbu eller løbe emd blinklysene.

Der er dog også turbomoderne maskiner dernede. Her en meget ny Simson S51 fundet i det Hoity Toity Mondæne Stadtmitte. Underligt at de ikke ritigt kunne klare sig i konkurrencen mod de vestlige halvgrimme maskiner.


I autonom-himlen Kreuzberg var der flere S51'ere, her i fornem orange og med noget andet spændende under en Prinshenning ligebag

I Berlin har de dog også styr på hvem der skal hyldes. Falco med de fede Hits bød sig til i bogform



Manden er dog bedst i egen høje figur, her en meget germansk udgave af Knep æ Politi


Desuden var der mange fine ting til lederjakken eller cowboyvesten, en ulv er altid mandig og fristende.

På stumpemarked faldt jeg over dnne garelli motor, de skulle eftersigende have 7 hypper og gå som vilde, men jeg kunne ikke overskue at hive den med hjem i håndbagagen.


Et allersidste billede af en fin karrygul Schwalbe, Wrooom!

Hvornår kører vi derned på Knallerter? på Søndag?

3 kommentarer:

Bjarke Hem Strand sagde ...

Det er sku himlen dernede! Fluks afsted, forestiller mig at vi kører afsted lørdag nat...så kan vi lige drikke så meget at vi ikke kan mærke kulden først!

Olle sagde ...

Jeg skal ikke noget i morgen! :-)

Søren la Cour sagde ...

JP kan vel sponsorere en tur derned i en rummelig fiat 500.