lørdag den 12. december 2009

Bag kameraet: Photo shoot hos rødderne

Der var det helt store foto-shoot hos Teufelskerle i dag. Endnu engang skal Teufelskerle gøres til genstand for misundelse. Vi aner ikke hvorfor der skulle tages billeder, men vi forventer at det er fordi knallertreservedele har fundet vej til Magasins Julekatalog, og at de konventionelle modeltyper hverken havde læderjakker, sorte negle eller dødsforagt nok.


Lacour blev som sædvanlig kåd da kameraet kom frem og fjollede rundt som en anden chimpanse på crack.


















Som hård banen er det svært at holde stille, især i startpitten på sæbebanen, men Olle gør et godt forsøg.


Mens skøre Søren hoppede på tungen og tændte ild til sig selv, poserede Teufelskerles egen model, smukke Søren, for fotografen - med sådan charmør i Magasin kataloget er der nok mange piger der ønsker sig en karburator til jul.


Men ikke nok med at Teufelskerle blev foreviget, så var der faktisk celebrity-besøg... og nej, det var ikke De Halvvilde Hjerter der kom cyklende, men Rasmus Klump. Han kiggede forbi under frokosten i Teufelskøkkenet og gav 'thumps up' til foretagenet akkompagneret af et veludført "Aaay!", som kun ellers Fonzie kan gøre det.

1 kommentar:

Olle sagde ...

Hvis nogle undrer sig over udtrykket "rødder" der er anvendt i overskriften, så er det fordi at udtrykket lømler er blevet for moderigtigt i disse aktivist-tider.