lørdag den 27. marts 2010

Torsdags-succes, stumpemarkedsafgang og Kreidler on the road

Torsdagen var en stor succes. Vi holdt housewarming og det nye værksted blev indviet med manér. Det var samtidig med åbningen af Bakken, så byen sværmede med motoriserede to-hjulere, og nogle af dem slog et smut forbi bagefter.


Vi havde blandt andet besøg masser af folk fra Oliehulen, som kunne fremvise den nyeste kreation: en junior speedwaymaskine med hjemmelavet alu-pladestel. Meget custom! Vi så starten på projektet i november, da vi var på besøg i deres værksted.

Generelt var der masser af folk på besøg. Københavns Vespa klub kiggede forbi, og af rariteter kan nævnes både Axels elektriske Nimbus og en gammel Horex med sidevogn. Der var masser af spændende mennesker, så vi håber at det værksted kan blive ved med at samle folk i det glade motorgale miljø. Vi havde mere travlt med at slå søm i, hænge i baren og knævre og trække kogere på den elektriske Nimbus, end med at tage billeder, så I må tage os på ordet, når vi siger det var en fantastisk aften.



Dagen derpå var der afgang mod Herning, hvor der skulle hygges i Oliehulens sommerhus inden der skulle gøre handler i de hellige Stumpemarkeds-haller lørdag. Saab'en blev lastet og så var det afsted mod hovedlandet. Vi glæder os til at se hvor meget skrot de kan slæbe med hjem på tagbagagebæreren.


Farvel du himmelblå to-takts bil. Der er lagt op til en gedigen roadtrip!

Jeg blev hjemme og fik sat Kreidleren på vejen. Oh joy - den har ligget underdrejet, begravet i rust, sne og salt hos Jonas i næsten tre måneder med et punkteret baghjul. Andet spark og så fløj den i gang. Jeg fik skiftet slange, justeret håndgearene en smule, sat et nyt tændrør i og stillet lidt på karburatoren, og så spillede alt rigtig godt. Bremserne fik også en omgang og blev renset, fik koberfedt på akslerne, så nu er der forbremse igen.


Med lidt knofedt, Autosol, WD40 og lidt polervoks, kom den tilbage til sin charmerende patinerede tilstand.

Med Kreidleren på vejen kriblede det i knallertgenet, så der blev arrangeret en spontan tur med Coley fra Rotterne, hvor vi fik cruiset til ydermolen og kørt lidt ræs på Havnen. Nærmest som de gamle dage i Århus.


SCO'en og Kreidleren på ydermolen, mens havdisen trak ind over land. Turen afsluttedes med aftensmad i Bådklubben Frem. En Wienerschnitzel satte et perfekt punktum for en perfekt dag.

Ingen kommentarer: