mandag den 19. april 2010

Aarhus Rising!

Teufelskerle har for alvor sine rødder i det Århusianske bakkelandskab. I denne weekend var det tid til at besøge The Original Division West hvor Bjarke er King of the Hill 'O' Ghetto Style. Det blev både til Ræs på den legendariske Uni-bane, tur til Moesgård og et kig i den gamle, gamle klub.


Puch'erne er stadig favoritten på fastlandet. Maskinerne var dog blevet lidt trætte over vinteren og det var tid til forårsklargøring.

Monza'en bøvlede med et fladt dæk og kunne i det hele taget godt bruge en masse knofedt og et par millioner, men den kom på vejen.

Bjarkes store stolthed, Puch M50 med dobbelt Auspuff. Tippi Toppi!


Så var det ellers på vejen og et hurtigt kig hen til den første (og bedste?) klub i Teufelskerles historie. Den er bette, men vi brugte satme mange timer på jorden ude foran for at få gang i HummelPuch'en og stege burgere.

Der er stadig tydelige tegn på at vi (eller Fonzie) har været der.

Den kan lige holde på alt hvad man har brug for.

Cirkus er i byen! Vejret artede sig og vi drønede mod Moesgård, alletiders tur gennem skoven, det er bare noget bøvl med de satans langsomme biler!

Der er fandme geniale knallertveje ved Århus. Godt sommeren er her og Århus ikke er mere end 6 timer væk på knallert! Bjarke kigger over i weekenden og sørger for at vi ikke bliver fesne Københavnersnuder med spidse sko og jobs!

1 kommentar:

Steffen sagde ...

Er den M50 indregistreret på nogen speciel måde?