torsdag den 5. maj 2011

Fixer-upper, døren lukker!

Vi kender det alle! Man åbner en dør, ser straks noget interessant indenfor døren og løber alt hvad man kan igennem døren og glemmer helt at lukke døren efter sig! Dette problem har for alvor plaget Teufel-land, hvor dem der skruer konstant løber ind i de hyggelige gemakker for at vaske en karburator i håndvasken eller bage en udstødning i ovnen. De stakkels folk der ikke skruer, men i stedet drikker voksen-sodavand eller diskuterer hvorvidt en mere ekspansiv finanspolitik virkelig kan redde os ud af finanskrisen (eller noget i den retning), sidder så og fryser! PROBLEM! Men ikke mere! Alle Teufler har en fantastisk medfødt evne til at tænke ud af boksen og aldrig se problemer, men kun kæmpestore PROBLEMER, man kan smadre med en hammer! Der skulle opfindes en dør lukker og resultat blev, når vi nu selv skal sige det, et internationalt patent værdigt!


Olle retter til! Ideen er såre simpel og genial! Der blev boret et hul i døren, bøjet en ringgaffelnøgle og det hele bundet sammen med noget ledning og et stk. affjedring og Voila! Døren lukker af sig selv.!


Kette tester og er tydeligvis fuldstændig blæst væk! "Hvad er denne magiske kraft der lukker døren efter mig?"


De stolte opfindere! Når man samler en passende mængder smarte hjerner i et værksted fyldt op med skrot er der ikke grænser for hvad der kan lykkes. Kom selv ud og kig i aften!

Ingen kommentarer: