onsdag den 20. juni 2012

Hail That 4 Gear!


 I Teufelskerle er vi så heldig at have et medlem der altid er klar på ballade, der aldrig siger nej til en øl eller en hurtig knallerttur. Høj og ranglepeter som få, men med et hjerte af guld og et lunt nordjysk sind der kunne få Saruman til at smelte. Thomas 4 gear fik sit velfortjente øgenavn ved engang at bruge feriepengene på en Yamaha 4 Gear som aldrig rigtig blev god. Den røg da også ud af vagten og blev erstattet af en pimpin blå Simson. Den blev dog bøffet engang sidste år og siden da har den gode 4 gear været knallertløs og livet har været hårdt! Det kunne vi andre Teufler dog ikke holde ud, så der blev hemmeligt skillinget sammen og købt en fantastisk grøn simson ved en svindler i hovedlandet og så skulle den bare lige lære at køre og hjem til vores alle sammens 4 gear.


4 Gear med briller og Bajer
4 gear slår søm i og drikker en øl

4 gear er sat på hårdt arbejde med at bore huller i døren til tønde.
Simson'en var gemt i Århus afdelingens værksted, og det var noget af noget lårt, men med en dags massiv skruen kom den på vejen


først var der ingen gnist, men efter at alt det her morads blev hevet ud og tændingsledningerne fundet kom der liv i svinet.

ny olie var også nødvendigt, bvadr!


studsen mellem karbu og filter fiksede bjarke ud af pap og tape.
mad til arbejdet ved Ditten i Århus



Vroom, de Simson'er er satme de mest geniale maskiner der findes, de virker selvom de er i stykker!

afsted over sjælland efter en Århus-odden tur. Fantastisk rute

DErefter var det bare hjem i klubben hvor Patbajs fyrede op i grillen og 4 gear kunne få overrakt hans nye knallert













Her ville det være på sin plads med masser af billeder fra overrækkelses ceremonien hvor der blev holdt taler, 4 gear græd som pisket af glæde og alle Teuflerne var rørt som aldrig før. Desværre glemte vi at tage billeder, men vi fik nogen da en hemmelig bombemager kom forbi senere med nogle kasser heksehyl og viste os hvordan man kan lave en flaskebombe der kan sprænge en flamingo-spand i luften! Boom Wau!

hemmelig bombemand som vi ikke ved hvem er og aldrig har set før eller siden

meget sofistikeret metode til at få krudt ud af heksehyl

masseproduktion!   

 og derefter et kæmpe BOOM! Damn det er fedt med knallerter, og specielt nu når 4 gear igen er kørene!

Ingen kommentarer: