lørdag den 12. januar 2013

Pis I Pande

Stor kulinarisk stolthed er at finde i klubben hver eneste Torsdag. Her et lille kig ind i en af vores hofretter; Pis I Pande.

Første skridt er at finde ting der kan steges. Fx frosne pølser, der er klar efter en halv times tid i Marettis afrimningskammer.
Afrimingskammeret er bare en af de mange kemiske processer, der har sikret værkstedet sin elite smiley.
 
Alt det Pis man vil putte i sin Pande, snitter man i små bette stykker, så det kan spises meget hurtigere. Steg det i masser smør og baconfedt. Det kan fx. også være kartofler, bacon, løg, mere bacon, æg og bacon.
Dejlige æg.
Bland alting sammen og værsgo og spis! Nu har du også lært, at lave dit helt eget Pis derhjemme. Nyd den med en kropsvarm Dansk Pilsner, mums!

2 kommentarer:

pmba sagde ...

Slet ikke en ringe opskrift ;)
Har i overvejet at samle sammen til en Teufel-kogebog ?

Lars Hummelshøj sagde ...

Det er bestemt en god idé! Det bliver overvejet kraftigt fra nu af.