søndag den 3. marts 2013

Fremtiden eller Honda?

Efter mange år med GOOD TIMES mht. dødskørsel og ombygning på mine Honda Dax'er, tænkte jeg at det var tid til at prøve noget andet. Kan godt lide 4-taktere, så efter en lille tanke-flirt med fremtidens maskiner, faldt valget naturligvis på endnu en Honda. Der er ikke noget som god japanerkvalitet, der kan modstå års Teufel-mishandling og dårlig vedligeholdelse.

FREMTIDEN: Skyteam Ace har med sit Honda Dream 50 rip-off look, udseendet med sig. Men er kinøjsernes kvalitet efterhånden begyndt at ligne noget? Kan de klare en rough Teufel hånd?


Honda CD50 er en smuk maskine og foråret & sommeren igennem skal der bygges, fifles og ikke mindst KØRES på et af disse vidundere. I Danmark fik vi dem til landet i 70'erne, men i Japan er der i både 80'erne, 90'erne og 00'erne lavet mindre serier til hjemmemarkedet. De er stort set identiske med 70'er modellen, men, der er dog kommet elektronisk tænding, kuglejer ved knastakslen, atom-drevet krumtap og alskens nymodens teknologi til. Planen er så at kombinere en dansk 70'er med de nye sager! Med købet af dem her er vi godt på vej...  

Et par nymodens CD50 er købt ind og på vej til The Mancave...  

Ingen kommentarer: