mandag den 6. januar 2014

Teufelræseren får (et) hjul

Planerne med at komme ud og køre klassisk ræs i 2014 drøner derudaf. Vi har stadig ikke fået samlet knaster nok sammen til en tunet motor, men det kommer forhåbentligt snart (sæt kryds i kalenderen d.8 februar, der holder vi fundraiser fest!). Indtil motoren er i hus er der dog meget andet vi kan pille ved. Fra Bjarke's stash af Puch M50 stumper har vi fået et fint bagnav og enkelte af de efterhånden mange upassende egersæt vi har indkøbt passede på dette nav. Søren Lacour gik straks gang med at flette hjul.

Ege-mareridtet lyser ud af manden. Vi havde købt eger i den tro at de kunne passe på vores 180mm fornav med 18 tommer alufælg, men ak. Den gik ikke. De passede dog på bagnavet.

Efter en lang kamp med at regne mønsteret ud gik Lacour igang med at spænde hjul op. Det var første gang han forsøgte sig, men manden er jo ingeniør, så det var en smal sag....

Smilet tittet frem. Hvis det viser sig at vi skal justere i forhold til kæde og den slags så må vi igang igen, men nu ved vi at egerne passer. Lacour fik med stor tålmodighed hjulet kuglerundt!

Tadah!!! Lacour er stolt og Philiph kigger afventede på...hvad er det nu man fejrer et nyt hjul med?

nå ja...afbrænding af nyindkøbte Super Böller fra Nytåret i Tyskland.

På med hjelm, på med kanonslag.

Fingrene i ørerne Philiph!

Ingen kommentarer: