fredag den 8. august 2014

Teufel Racing debut!

Der er gang i det lille værksted. I weekenden d. 13.-14. september skal Team Teufel Racing første gang deltage i et rigtigt ræserløb på Jyallandsringen til Classic TT DK. Der er rigeligt at se til, men vigtigst er at få ræseren til at spille helt. I forhold til at gå og rode lidt med Kreidleren, er der rigtigt meget at se til når man skal lave det hele selv. Det har taget evigheder at få styr på nav, hjul, forgaffel for slet ikke at tale om motor og kædeløb, men lidt efter lidt begynder det at ligne noget. Vi har lært en masse i processen. Der skulle laves kabler fra bunden, flettes hjul, svejses, bukkes rør, tænkes på styregeometri, affjedring og meget andet godt, men nu er vi ved at være der hvor vi tør tage en testtur. Der mangler stadig masser af små detaljer og selvfølgeligt et glorværdigt paintjob, men med lidt held når vi det hele.

Forresten er vi helt enormt fattige og har ikke penge i Team kassen til maling eller transport til banen. Hvis nogen af jer vil støtte os med en lille skærv, så er i hjerteligt velkomne. Der er info i bunden af dette blogindlæg.


Fine sager! alle delene er efterhånden blevet klyttet på, nu bliver det spændende at se hvad der først falder af.

Der sker en hel del når man er 3-4 mand der skruer. Her svejser magnus, mens Stange sliber 'kædeskærmen' til.

Magnus er vores helt med hensyn til det mere finmekaniske. Den gode gamle teufel ånd med at klippe dele ud af gamle øldåser og sikre det hele med en god sjat gaffa dur ikke altid.

Men der kan stadig Teufles.

Det glade skrue-team. Nicolas savnes i opstillingen

Ohlala! simson motor, Emot stel, honda forbremse, simson bagbremse. 16 heste skulle være god for omkring 160 på toppen.




Vi stiller op til det superfede Classic TT DK på jyllandsringen. Kig forbi i pitten hvis du er i nærheden!



og slutteligt. Teufel Racing kassen er ekstra tom for tiden. Vi har ikke råd til maling, eller transport til jyllandsringen. hvis du kan undvære en klink (eller kender nogen der kan!) så er ethvert tilskud lige det der skal til!

Ingen kommentarer: