søndag den 17. maj 2009

Kreidler klar til de sønderjydske racerbaner

Efter en intens uge med rigtigt lange nætter i værkstedet og en veritabel klapjagt på fine stumper hos bandens forskellige Kreidlere er den fine 68'er til søs endeligt klar.

Efter en fin fælles indstats blev det tid til at tage et skridt tilbage og beundre værket. Det var tid til en testkørsel ud i natten i et forsøg på at finde alle fejlene inden maskienen skulle sydpå. Der var rigeligt med problemer med bla. lygtemontagen, karburatoren, bremserne, lyset og hjullejer.

Det tog en lille dag mere i værkstedet at få rettet de sidste småproblemer. Forhjulslejet gik midt i det hele og der skulle skaffes nye bremsebakker, men det hele faldt i hak. Blandingen er stadig en smule fed og den drypper måske lidt olie, men det er småting som Lysgaard senior kan se på hen ad vejen.

Idag kom Senior og familiens Mikey (Esben) over med en trailer og der blev byttet ligeover med ca 500kg MZ dele. På en eller anden måde tror jeg at de har fået en bedre handel, men det vil tiden vise. Håbet er at Søs kan imponere teenage-knægtene i Hæwe og omegn og stikke af fra panserne på den toptunede maskine.

1 kommentar:

andersfind sagde ...

Hep!
Jeg så vidunderet på vej over Sjælland! Fine, fine sager!
Håber hun bliver glad for den!
/anders