onsdag den 20. maj 2009

Teufelskerles egen tiki-bar

Morten Raun og jeg har knoklet hele aftenen i værkstedet for at bygge en værdig bar til Teufelskerles nye lokaler. Resultatet blev byens fineste bar - tiki-style lavet i det fineste kong fu-træ; bambus

Selvom bambus er for de hårde banener der slås med flade hænder og er lynhurtige, ved vi jo godt at indikatoren for at noget er kvalitet er at det er usandsynligt tungt. Derfor byggede vi et skelet ud af det tykkeste planker vi kunne finde

mmmhhh power tools

7 kommentarer:

andersfind sagde ...

OOOOOOOOHHH LAAA LAAAA!! Frække sager! Så er spørgsmålet bare om det er Bamse & Hamburgryggen, der skal gendannes bag disken, som bartendere eller frække rockabilly-chicks ala Den Glade Enke!?

Jeg ved godt hvad jeg fortrækker...

Bjarke Hem Strand sagde ...

Tak for de pæne ord Anders...Det er sku godt arbejdet drenge, jeg glæder mig til at komme over og indvi den med DVW!

andersfind sagde ...

Arhem! Det var jo selvfølgelig Jer! Fedt med en bar som kun har Slots og DVW!-)

Admin sagde ...

Satan game den er fin! dem må vi have nogle flere af! Er der bambus tilovers så vi kan beklæde hele rummet? Det isolerer vel også lidt og er godt at slås med! JEg glæder mig som et lille barn til at smøge ærmerne op på torsdag og komme igang med at male, lave reoler, døre og andet godt!

Æ Musigger sagde ...

Nøøøøøøøøøøj, hvor ser det fedt ud. Fart og snaps, drenge. Fart og snaps.

Søren la Cour sagde ...

Manner, drenge. I er fandme stil-kongerne. Glæder mig til at drikke hjemmelavet moon-shine fra syltetøjsglas.

Thomas´ sagde ...

Mortens Moonshine og Knudsens Cuba Libre... Mann det skal være godt. Museums/burger holdet regner med at ende i klubben på lørdag!