fredag den 22. maj 2009

Værkstedet eksploderer....

...I coolness forståes. Det blev endeligt tid til at indtage vores nye lokale og få bygget den gigantiske reol vi altid har drømt om. I længere tid er der blevet lavet planer og skaffet materialer og 8-10 stykker samledes torsdag for at lege byggelegeplads. Der blev drukket øl, skruet, savet og spist salami-madder i lange baner.

Projektet startede med at der blev prikket hul mellem vores gamle værksted og det nye labre lokale.

Væggene skulle males så vi rigtigt kan føle os hjemme, Søren K havde masser af Maling til overs og LaCour og Malthe gik igang med klatmaleriet.
Der dukkede løbende projektet op. Vores lærred blev flyttet ind i Baren så vi kan se Fonzie hele tiden, men beslagene var alt for gode til kun at bære et lærred så der blev også lige slæbt en Cady og et sæt højtalere op.
Der blev også tid til besøg fra Arne's dækværksted på deres fine maskiner. Masser af hygge og snak om maskiner kom ud af det. Det er fandme genialt med alle de værksteder der kan sludrers og drikkes med i Køffe.
Som Sjakbajs måtte Jonas suse ud og hente trestjernet salami og andre gode sager til de hårdt arbejdende folk.

Flere af de nye folk dukkede op, bl.a. Michael der viste at sig at besidde stor flair for træarbejde

Lacour har her været ude og hente lidt træ til de store konstruktioner. Det kan let være på en Kreidler.

Dagens store projekt var reolen der gerne skal æde alt vores ragelse 4X4 meter og 90cm dyb, der blev foretaget flere konstruktionsfejl, men Rune satte hårdt ind og havde konstant fokus på at kontruktionen skulle kunne bære "omkring 500 kilo pr. meter"

Rune og Jan diskuterer hvor skabet skal stå, det blev der brugt masser af tid på.
Sidst på aftenen var der også besøg fra Rotterne. Jacobs udstødning var røget af og Coley punkterede, men det blev fikset midt i al byggeriet.
Trætte, men godt tilfredse kunne vi begynde at fylde hylderne ved 0100 tiden og var hjemme et par timer senere efter en 13-14 timder på værkstedet.
Idag var det herligt at komme ud og se på løjerne. Vi har været dygtige og reolen ser fin ud, det mangler stadig 3 etager, men de eksisterende æder allerede det meste af vores skrot, så de sidste vil give os masser af plads (til at købe mere gammelt lårt).
MZ stumperne fylder godt og der kan endda en af dem op på hylden, mest for at skjule den efterhånden noget skrællede Hummel Puch
Baren er blevet scheisse Cool, der skal der satme drikkes en ordentlig stak bajere. Lørdag går det løs når der kommer damer forbi. Uhlalal!

1 kommentar:

Clint sagde ...

congratulations on the expansion! The tiki bar fits nicely.