torsdag den 20. august 2009

Postkort fra Syd Korea

Efter en lille uge i Syd Koreas knallerthovedstad Seoul er det tomlen op på hele fronten. Maden er namnam (noget af den ihvertfald), damerne kan sagtens gå an og det vrimler med fine knallerter. Idag var jeg et smut på knallert/MC gaden i byen. Der er sådan ca 1 km med forretninger der sælger maskiner og alt hvad man ellers skal bruge og billig b illig! Af en eller anden grund fik jeg hverken telefone eller kamera med, men der blev investeret i hatte og iløbet af ugen er der også blevet fanget nogle fine maskiner! Imorgen går det hjem ad, men her skal man snart ned igen!


Fine Honda Dax agtige maskiner, dog med gear og masser af fart. De lokale pimper dem helt vildt og kører som tossede på dem

Clubman styr og larme-auspuff!
Man kan købe spritnye Honda CD50'ere hernede. 4200danske kroner! Næste år skal jeg herned i 4 måneder så køber jeg en, kører på den og skiller den ad og skiber den hjem. Yehaaa!
Der blev købt 2 nye hjelme. Begge er af fin kvali. Pilothjelmen har samme sikkerhedsgodkendelse som Arai-hjelme hernede så det går nok! 320 kr for dem begge inkl. motorbriller! Nu er det ikke længere kun Bjarke der kan råbe ´"KOM SÅ DE HVIII"

Ud over maskiner og møder blev der også spist. Koreansk barbecue er fantastisk!

1 kommentar:

Olle sagde ...

Ser jo ud til at du er omgivet af smukke maskiner derovre! Den der CD'er er fantastisk!

I det nye hus er der liv og glade dage og kreative vægmalerier!

Ses!