onsdag den 16. september 2009

There and back again - a moped tale!

Torsdag d10/9 begav Morten og Bjarke sig afsted fra Århus for at deltage i forberedelserne til årets største og bedste knallertfest! Knallertene befandt sig godt på Århus havn, og fik som sædvanligt mange misundelige blikke! Morten tog sig som ægte sømand en lur på dækket inden turen gik over Sjælland. Knallerter og knallertkørere i deres rette element. Der opstod kun et enkelt problem i form af en kædesprængning, men ellers var knallerterne i topform! Vi blev vel modtaget i det nye hus i Kjøbenhavn og så var festen nærmest allerede i gang! Fire dage senere begav de to brave mænd sig på turen tilbage mod fast grund under fødderne.Maskinerne var også vilde for at komme tilbage til hovedlandet. 3 timer tog turen fra København til Kalundborg.

4 kommentarer:

Jonas sagde ...

Kalundborg-Køffe er en af de fedeste ture i landet, og 3 timer er en meget fornemt tid! Det skal blive godt med Kalundball-løbet til foråret!

Bjarke Hem Strand sagde ...

Yes...har lige modtaget min 6-gears motor! Så burde jeg kunne skære noget tid af! 20 kg ren ondskab!!!!

Admin sagde ...

Scheisse kacke! Så kommer der endeligt skub i den M50'er. Nu skal der for alvor smæk på maskineriet....hvor lagde jeg nu den 6.25 cylinder...

Bjarke Hem Strand sagde ...

Der går nok lige noget tid inden der kommer ud at køre, mangler karbu og sideskjold! Men så er håbet at den bare ræser afsted!!!!