onsdag den 15. september 2010

Tak for øl og musik!

'Teufel Beer & Music Party' var en stor succes, hvis man som os måler succes på antal brændere foretaget indenfor, hvor mange 57-klips ølkort der blev solgt og hvor mange gange vi fandt lejlighed til klappe hinanden på skuldrene og bekræfte os selv i hvor seje vi egentlig er.

Danner var ankommet på sin langgaflede maxi og bidrog til det begyndende hul i betongulvet.

Aftenens store højdepunkt var 'The Jans' - Teufelskerles husorkester under ledelse af det musikalske multitalent Jan, der også selv fandt på navnet. Han havde sørget for at have et solidt slæng i ryggen, der bestod af Maretti på orgel, Kette på bas og Rune på tønder. Derudover var der gjort plads til nyklassikere med Bamse og Hamburgryggen, hvilke alle 200 mand til festen kunne synge med på.

'The Jans' spytter musik ud, der peger tilbage til dengang alle gutter havde to damer og en fed knallert.

Som tidligere annonceret, så ville aftenen også byde på kamp om 'Teufel Über Cool Bande-Pokalen'. Med sædvanlig slingrende gang, talrigt fremmøde, hjælpsomhed og en uslukkelig tørst blev det Oliehulen, der løb med sejren. Der var ingen alvorlige skader under dysten pånær en pølsevogn, der blev reduceret pindebrænde under tovtrækningen.

Ingen kommentarer: