fredag den 15. oktober 2010

Når katten er i Korea, splitter Kette stolen ad

Knapt har dækrøgen lagt sig efter at Jonas trak brændere hele vejen til lufthavnen, smed Kreidleren i langtidsparkeringen og stemplede klippekortet med alle zoner og hoppede ombord på propelmaskinen mod Sydkorea. Ja, knapt har den lagt sig, før gravrøver-genet kommer op i folk.

Vores inhouse klytmekaniker og impulstømrer, Kette, brød ind i Jonas' kontor (aka flaskerummet) stjal hans børne-kontorstol, forbrød sig mod den og efterlod den mishandlet og forsvarsløs midt på værkstedsgulvet til skræk og advarsel for andre originale Børge Mogensen møbler, der skulle snige sig ind i klubben.

Og hvorfor gjorde han det så? Hvad var hans motiv? Jo, det er såre simpelt. Han manglede noget træ til skydebanen! Og da intet andet træ var at finde med lukkede øjne og inden for hans rækkevidde, når han stod helt stille, så måtte stolen jo lade livet.

Der staar paa Kirkegaarden, et gammelt frønnet Bræt; det hælder slemt til Siden, og Malingen er slet. Det er saamænd Jens Vejmands. Hans Liv var fuldt af Sten, men paa hans Grav — i Døden, man gav ham aldrig én.

Da vi bad om en forklaring på den barbariske adfærd lød det prompte: "Jamen, han brugte den jo ikke" - Nej Kette, han er jo fukcing på den anden side af jorden! Så når Jonas til Julefrokosten ankommer tynd som en plejlstang efter at have spiste suppe med pinde i tre måneder under sit asiatiske eksil, så skal han nu sidde på en voksenstol og dingle med benene frit flaksende i luften.

VIGTIGT: Ligesom i enhver anden fritidsklub, har vi i Teufelskerle en mopningspolitik. Alt mopning er strengt forbudt - hån, fornedrelse og hæmningsløs kritik er derimod lige i øjet!

1 kommentar:

Søren Knudsen sagde ...

Det næste er at ducatien lader livet for kettes nye projekt; sæbekassebilen