onsdag den 28. januar 2009

Teufelskerle – en succes hos damerne.

Eller? Ved en nærmere optælling af klubbens medlemmer viser det sig at kun fire ud af tyve har en fast dame. Knapt så kvikke kunne hurtigt lave den fejl tolkning at 80 procent af Teufelskerle ikke har fattet det med damerne og de helt outrerede tåber ville påstå at piger ikke falder for rigtige mænd på verdens ypperste transportmiddel. Dette er dog alt for mange gange blevet modbevidst på det groveste. Tænk bare sidst da La Cour (endnu engang) smed en dame bag på kreidleren til en motorcykelfest. Men de 80 procent er stadig et faktum! Måske er kvinder i virkeligheden som knallerter? Det er noget fandens plastik der kører rundt på gaderne disse dage. Derfor en lille video fra de gode gamle dage.



Jeg foreslår dog et rigtigt single-halbal, hvor de tre gifte teufler arrangerer alt! Anis som kommende far og ægtemand skal selvfølgelig stå for det værste slid. Ellers to rækker stole i hver sin side af værkstedet. En til damerne og en til de singleteuflerne. Et dårligt besøgt dansegulv og en punchbowle. Plus selvfølgelig en spillemand.

2 kommentarer:

Olle sagde ...

En anden hurtig optælling foretaget af undertegnede viste at ca. 70 ud af de nu 260 medlemmer i Teufelskerle-gruppen på Facebook er kvinder. Dvs. altså omkring 25%

Ud fra det kan man altså ganske videnskabeligt konkludere, at kun 25% af kvinder er ærlige. For det er jo ikke en hemmelighed at alle kvinder elsker knallerter og ikke mindst de mænd der kører på dem.

Hermed en opfordring til de 75% - spring ud af skabet og erkend din knallert-kærlighed.

Thomas´ sagde ...

Så kom folket til korset. Efter den sidste optælling har der været en hvis aktivitet. Single tallet rasler ned, så det skal være snart hvis enkeballet overhovedet skal ha deltagere. Jeg regner dog selv med at holde fanen højt, ihvertfald et par uger endnu.