søndag den 1. februar 2009

Knallerter, evolution og superhelte

Der var engang hvor superheltene kappedes om at rede de forsvarsløse damer der væltede ud af vinduerne på øverste etage i skyskraberne. Der var engang hvor superskurkene dagligt overtog verdensherredømmet hvorefter superheltene gang på gang reddede jorden. Men som alt andet i denne verden spiller evolutionen sin rolle i skæbnen. Der kommer et tidspunkt hvor alle store ting har nået et udviklingsstadie hvor der ikke er flere trin på evolutionsstigen. Dette er sket for mange andre store ting som dinosaurer og kreidlerfabrikken og nu er turen desværre kommet til superheltene. Årsagerne kan som altid diskuteres men af en eller anden grund er superheltenes eksistensgrundlag; superskurkene, forsvundet. Dette kan selvfølgelig kun skyldes én ting; superskurkene har spillet fallit overfor de nye kræfter der opstod iblandt superheltene. Ganske enkelt blev superheltene forstærke og grunden kan ses nedenfor.



Superheltene er ingenting uden deres udstyr og her er grunden til at superskurkene har givet op. Superheltene har fundet det ultimative udstyr; knallerten.

3 kommentarer:

Olle sagde ...

Duksedrengen rules!

Thomas´ sagde ...

Må man lige gøre opmærksom på hans voldfede Velo! 38 ccm turbo edition selvfølgelig.

http://www.youtube.com/watch?v=WCtEkLe2McY

Admin sagde ...

Duksedrengen! manner hvor jeg brugte lang tid på at drømme om at få ligeså fedt grej somham. Og det er så lykkedes nu! Mangler bare lige en kappe, måske den kan syes på Varsity-jakken