mandag den 19. oktober 2009

Hercules Schmercules

Så er projekt Hercules ved at være i vinkel. Hvad der startede som en meget original, men temmeligt uinspirerende Mk2 fra 1976 er nu blevet en old School pimpin dødsræser med bedre køreegenskaber, bedre dæk, større tank, smallere styr, andet sæde forgaffel, sideskjold, lygte, baglygte og et par andre små ting. Den er nu virkeligt one of a kind og min helt egen, desuden er den pisse schnell og kan køre fra alle (eller hvad Morten?)

Som den så ud for 10 måneder siden, fin maskine, men skamløs 70'er bling. Blinklys og det hele. Den kørte sådan her i godt et halvt år, hvor der blev fokuseret mest på at få noget mere performance på vejen (succes forresten!).

Efter årets Teufelstur ventede der en ny tank og sideskjold derhjemme. Namme namme!

Efter Teufels Bash, hvor der blev kørt som en gal smed den svinghjulet, heldigvis passer Kreidler svinghjulet på og den er på vejen igen.


Som den ser ud nu, mere eller mindre færdig. Den nye forgaffel er ikke bare top cool, den har også gjort køreegenskaberne meget bedre. Sædet fra Morten gamle Hercules Mk4 er kommet på. Nu mangler der måske bare en anden bagskærm, et par clip on'er (og en 5 gearet motor!) ?

Videre til næste projekt.....

1 kommentar:

Thomas´ sagde ...

du holder nallerne fra min femgears! Men paintjobbet er virkeligt blevet fint