fredag den 3. februar 2012

Hells Satans since 2003

Vennerne i det forsamlede Moped Army har ballade oppe i ærmet. Denne gang er det de fantastiske typer i Hells Satans der viser hvem der er bossmand i Richmond. Venner køres ned og fjender bombes. Godt nok har vi på denne side af atlanten patent på at bygge coolio knallerter, og en væsentligt mere sofistikeret tilgang til knallertbander (læderjakker f.eks.), men amerikanerne er mestre i dumdristighed og lowbrow culture så hatten af for fee film:


Satan Since 2003 from carlos puga on Vimeo.

Det er tydeligt at se at Teufelskerle mangler nogle ordentlige rivaler! De Halvvilde hjerter har pakket sammen for længst og alle andre bander i DK er for flinke! Damn, ingen at bombe!

3 kommentarer:

Dannerr sagde ...

Skulle lige til at stoppe filmen, inden den var begyndt! Læste det første som "Standard Parts"... Yak!

Men... Synes nu de tager den tre skridt for vidt. En punkteret Maxi overlever man, men når det begynder at koste helrenoveringer og kropsdele, så har man krydset stregen.
Godt I er sådan nogle flinke gutter, der ikke kommer op og slås over hvem der må køre på hvilke veje! :-)

Thomas´ sagde ...

dannerr Hells Satans er nogen monster søde fyre,- underligt nok,- Har godt nok kun mødt King Pat en enkelt gang, han er lidt af en kunstner fyr og laver megafede ting og jeg tror at det skal tages med et lille gran salt meget af det der sker i videoen. Drendo, 4gear og lacour var til deres sidste rally.

4gear sagde ...

Det var ikke deres rally vi til, men derimod The Bomb Prom hos The Bombardment Society i Cincinatti. Men vi mødte Satans der, jeg husker Hippy og især Pat (ikke en mand man glemmer lige med det samme), begge super flinke, så det er sgu lidt mærkeligt at se dem som voldlige idioter. Glæder mig til at komme afsted igen ;-)