lørdag den 1. marts 2014

Simson motor og 16 heste i hus!


  Vores fundraiser fest gik ikke stille af sig. Hundredevis af måbende lemmedaskere fór rundt som gale og købte øl og andet skrot i lange baner. Desuden var der godt gang i musikken og det lykkedes at få skrabet godt og vel 14.000kr sammen. Den motor vi har udset os til ræseren, en tunet Simson motor fra de gode folk ved Langtuning, koster dog omkring 15K inkl udstødning, tænding og karbu. Heldigvis fandt vi dog en mand i sydtyskland der havde lidt de samme planer som os, men ikke kunne bruge han egen nyindkøbte simson motor i det stel der var blevet investeret i. Så afsted med lidt penge til ham og hjem kom en drøm i Alu, blik og stål.

Hele Herligheden. En gammel simson motor med forstærket krumtap, kobling, primærdrev. 5 trins gearkasse, PVL tænding, mikuni karburator og fin ekspansionspotte.

Chief engineer Nicolas inspicerer det østtyske guld
næsten 16 heste er motoren rullet til. Lad os nu se hvad vi kan hive ud af den. Under alle omstændigheder er det her nok det vildeste vi kan skaffe der ikke er vandkølet eller med drejeventil så vi er godt igang
 Nu har vi således en slem motor, Det bedst tænkelige stel, en udemærket forgaffel og forhåbentligt gode bremser så det begynder at ligne noget. Der er dog et stykke vej igen, men vi håber at kunne prøvekøre svinet til Teufel Bash d. 10 maj. Nu skal der flettes hjul. Fikses forgaffel. Drejes bøs til kronrørslejer. Der skal desuden moteres motor og bagnavet skal drejes ned, så der er nok at se til. Vi er dog jublende lykkelige for alle dem der støttede projeketet til festen og på alle andre tidspunkter. Det her skal blive spændende!

    
Nu skal puslespillet samles og at få rigtige eget og den slags har indtil videre været en interessant process.

Ingen kommentarer: